


Są produkty, które zawsze można mieć w domu – mrożonki, puszki czy właśnie tortillę. I są również chwile, kiedy nie mamy czasu albo chęci gotować coś od zera. Wtedy właśnie sprawdza się tortilla z warzywami z mrożonki. Można też do niej użyć warzyw, które zostały po gotowaniu bulionu.
Składniki (1 porcja):
Przygotowanie:
Pieczarki kroimy i smażymy na oleju bądź gotujemy na parze. Doprawiamy solą i pieprzem (polecam biały). Warzywa przygotowujemy zgodnie z opisem na opakowaniu, doprawiamy wedle uznania. Pod koniec dodajemy do nich fasolkę. Tortillę rozgrzewamy np. na patelni (z obu stron). Po czym polewamy ją ketchupem i układamy na niej farsz. Zawijamy i gotowe – szybkie, smaczne, idealne dla gości, a jak się poszuka odpowiedniej tortilli to i wegańskie!
Chodzi o opakowanie warzyw 450g ?
Tak, dokładnie to opakowanie