4 komentarzy

  1. Kama pisze:

    Dwa podejścia i nie ma szans – rozpadają się.

    • mery pisze:

      Nie mamy pojęcia co się dzieje! Nasze jak widać wyszły w porządku. Co prawda wałkowanie nie było super proste, ale po delikatnym wałkowaniu i przeniesieniu na formę szło z górki! Może dodatek większej ilości mąki kukurydzianej albo skrobi ziemniaczanej pomoże?

  2. Edyta pisze:

    Próbowałam. Nic z tego. Ciasto się rozpada :-(
    W końcu upiekłam je jak podstawę do piernikowej szarlotki.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>